Известие

Collapse
No announcement yet.

Ел. прозорци

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Ел. прозорци

Здравейте,
    имам проблем с вдигането на десния ел. прозорец. Когато натисна копчето за сваляне и след това го пусна се сваля до долу (това е ОК). Но когато искам да го вдигна до горе трябва да държа копчето постоянно докато не се затвори. При левия прозорец го нямам този проблем - сваля се и се вдига със съвсем малко задържане на копчето. Според вас от какво може да е проблема?
    Алфа Ромео 156 1.6 16V T.S. & JR Air Filter & Powerflex

нямаш проблем
    Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

На всички ли е така? И защо е направено така

Comment

м да така си е

Comment

да не отнесеш главата на хлапето си ако случайно се е показало навън
          Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
          AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

Виждал съм и някои на които се качва автоматично....те имат сензор, който спира стъклото при съпротивление.
            Не помня с кой, но бяхме обсъждали този въпрос /мисля, че с Пламен или с Григор/ и се оказа, че това е поредната италиянска идиотщина....в смисъл, че дали ще имаш тази екстра/щото си е удобство/ или не, е въпрос на случайност, а не на избор! Въпроса е дали е монтиран единия или другия вариянт на автомобила ти.....Готино

2000 156 SPORTWAGON SELESPEED
            1998 145 1.6 T.SPARK

Comment

комфортната функция за нагоре е само за левия прозорец при повечето
              Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

Comment

Първоначално публикувано от pumukle
                Виждал съм и някои на които се качва автоматично....те имат сензор, който спира стъклото при съпротивление.
                Не помня с кой, но бяхме обсъждали този въпрос /мисля, че с Пламен или с Григор/ и се оказа, че това е поредната италиянска идиотщина....в смисъл, че дали ще имаш тази екстра/щото си е удобство/ или не, е въпрос на случайност, а не на избор! Въпроса е дали е монтиран единия или другия вариянт на автомобила ти.....Готино
                не само италянците са так
                и немските автомобили също не вдигат десния прозорец автоматично
                комфорта маи си има стандарт

Comment

Новото L200 ги пуска и ги качва с едно докосване и четирите
                  sigpic
                  === 75 1.8 T '86 ===
                  === 156 SW 2.4 JTD '01 ===

If Rust Is Lighter Than Carbon Fibre, My 75 Is A Superleggera!

Comment

Първоначално публикувано от pumukle
                    ...и се оказа, че това е поредната италианска идиотщина....
                    Ми не е само италианска. И французите я имат, и както се оказва немците...Не ги набеждавайте така хората без време
                    _______
                    146 JTD - ex
                    Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Кофти мислех си че може да се оправи защото понякога ме изнервя ама щом така е направено явно си има причина. А иначе на бащата фабията си ги вдига и пуска ама има сензори и щом усети най-малкото съпротивление веднага се свалят до долу.

Comment

Ами на мен ми е попадала главата в очертанията на прозореца и е кофти така като стисне Не бях на шофьорската седалка, де
                        _______
                        146 JTD - ex

Comment

Явно нещо не съм се изразил разбираемо
                          Та значи идиотщината е, че функцията за автоматично вдигане на пасажерския прозорец не можеше да бъде предварително поръчана при закупуването на нов автомобил /156 или 147 /....и това дали ще имаш тази екстра или не, никой не можеше да ти каже предварително....поръчваш си кола с ел. стъкла.....получаваш я .....и чак като се качиш в нея, разбираш дали точно на твоя автомобил десния джам се качва автоматично, или не
                          И това не зависи нито от ниво на оборудване, нито от година на производство, нито дори от твоята собствена предварително изразена воля.....а единствено от това, каква точно система е инсталирал Джовани или Анджело или който и да е там на точно тази кола
                          Това имах предвид под италиянска идиотщина.....Защото повечето марки, доколкото имам наблюдение или предлагат тази функция за даден модел или не.....а някои /като Тойота напр./ я предлагат при по-старите модели като екстра, срещу допълнително заплащане...но при всички случаи предварително клиентът знае дали ще получи това удобство или не.....а при 156 и 147 преди фейслифта, никой не може да ти каже дали на точно твойта кола десния джам ще се качва автоматично
                          Бях многословен, ама това е за да бъда разбран правилно!

2000 156 SPORTWAGON SELESPEED
                          1998 145 1.6 T.SPARK

Comment

pumukle
                            мерси за оточнението пич това не го знаех

Comment

Е това вече си е идиотщина, наистина
                              _______
                              146 JTD - ex

Comment